Na vsebino
×

Brezplačni tečaj Izdelava spletne strani s pomočjo WordPress-a

Želite pridobiti znanja kako izdelati spletno stran? Brezplačen in uporabniku prijazen odprtokodni program, WordPress je zasnovan z namenom, da si sodobno, lepo in funkcionalno spletno stran lahko preprosto izdela vsakdo, ne glede na predhodno znanje na področju oblikovanja ali programiranja. Na praktično naravnanem tečaju se boste naučili izdelati spletno stran, na kateri boste lahko predstavili svoje delovanje, storitve, izdelke, projekte, objavljali dogodke,… 

Brezplačni 40-urni program Računalniško in digitalno opismenjevanje  »Izdelava spletne strani s pomočjo WordPress-a«

Okvirne vsebine:

  1. Priprava na postavitev spletne strani: določitev vsebine, barv, pisav, iskanje ključnih besed, priprava besedil: kako se napiše uporabniku prijazna in pregledna besedil.
  2. Kaj je domena, kaj je gostovanje? Kako ju izberemo in zakupimo?
  3. Pregled nadzorne plošče WordPressa, namestitev in uporaba najpogostejših vtičnikov.
  4. Kreiranje in urejanje strani, prispevkov, menija.
  5. WooCommerce spletna trgovina.
  6. Hitrost in varnost spletne strani.
  7. Optimizacija spletne strani.

Cilj usposabljanja: vsak izmed udeležencev bo imel po končanem usposabljanju delujočo spletno stran. Tekom usposabljanja boste imeli možnost, da vam predavateljica izdelano spletno stran prenese na vašo domeno.

Trajanje: 40 pedagoških ur (10 srečanj).

Način izvedbe: online preko aplikacije Zoom.

Predviden pričetek: 15. 2. 2021.

Usposabljanje bo potekalo 2x tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih dopoldan.

Urnik srečanj:

Prvi del: 9.00 – 10.30

Odmor: 10.30 – 10.40

Drugi del: 10.40 – 12.10

Skupina: do 10 udeležencev.

Predavateljica: Mojca Kalčič, dipl. ing. matematike, ki se z razvojem spletnih strani ukvarja že vrsto let. Svoje znanje z veseljem in navdušenjem predaja naprej, tudi na spletnih delavnicah, za katere prejema odlične ocene.

Ciljna skupina: v tečaj se lahko vključijo zaposleni, samozaposleni, brezposelni ali kmetje. Prednost pri vpisu imajo starejši od 45 let. Usposabljanje je primerno za vešče osnovnega dela z računalnikom, tudi za začetnike, t.j. za osebe brez izkušenj v WordPress-u. Za udeležbo potrebujete normalno delujoč računalnik s kamero in zvočnikom ter dobro internetno povezavo. Če ustreznega računalnika nimate, vam ga za čas trajanja tečaja lahko posodimo mi.

Obvezna je prisotnost na vseh srečanjih! Udeležba je BREZPLAČNA, zato ne omahujte in izkoristite priložnost. 

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijavite se lahko tudi preko spodnjega obrazca. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

VABILO

Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 10 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine. Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.


»Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2018-2022) delno financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
torek, 02. februar 2021
Brezplačni tečaj Izdelava spletne strani s pomočjo WordPress-a

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe