Na vsebino
×

Jezikovni tečaj angleščine na daljavo

Konverzacijski tečaj ANGLEŠČINA (raven A2/B1) 

Konverzacijski jezikovni tečaj je odlična izbira za tiste, ki že imate dobre osnove jezika a imate občutek, da jezik premalo uporabljate in ga zato izgubljate. Namenjen je tudi vsem, ki želite obogatiti svoj besedni zaklad ter se v sproščenem vzdušju znebiti treme pri uporabi tujega jezika. Na srečanjih boste obravnavali različne teme s pomočjo katerih boste obnovili in nadgradili besedišče, slovnične strukture in predvsem izboljšali svoje izražanje v angleščini. 

Udeležba je BREZPLAČNA.

TRAJANJE TEČAJA:  42 ur – 3 pedagoške ure na srečanje.

SKUPINA: do 12 oseb.

POTEK: vpisujemo v dve skupini. Prva skupina bo imela srečanja ob ponedeljkih ob 18.00 uri, prvo srečanje bo 25.1.2021; druga skupina bo imela srečanja ob sredah ob 18.00 uri, prvo srečanje bo 27.1.2021.  

IZVAJALKA: Tina Benčina.

NAČIN IZVEDBE: tečaj bomo izvedli v živo preko spletne aplikacije, del predvidenih ur pa bo potekal tudi v obliki samostojnega dela. Spremljali ga boste lahko kar od doma, preko vašega računalnika, ki ima možnost uporabe kamere, zvočnika in mikrofona. Če takšnega računalnika nimate, vam ga za čas poteka tečaja lahko posodimo mi.

CILJNA SKUPINA: v program se lahko vključijo brezposelni, zaposleni, samozaposleni ali kmetje. Prednost pri vključitvi imajo starejši od 45 let.

ZA VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVO: 05 37 43 913 / izobrazevanje@icra.si /preko spodnjega obrazca.

Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Operacijo TPK  2018-2022 sofinancirata  Evropska unija  iz Evropskega socialnega sklada in Republika  Slovenija v okviru  Ministrstva za  izobraževanje,  znanost in šport v okviru  Operativnega  programa  2014–2020, prednostna os: 10.  Znanje, spretnosti  in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 18. januar 2021
Jezikovni tečaj angleščine na daljavo

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe