×

Postani »geek« - napovedujemo sklop naprednih računalniških tečajev

LAS s CILjem s partnerji ICRA d.o.o. Idrija, Občina Idrija in Občina Cerkno sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja.
V okviru projekta Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija organizira različna BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. Zaradi znanih okoliščin - razglašene covid epidemije, smo morali izobraževanja do nadaljnjega preseliti na splet in se jih boste lahko udeležili od doma. Vsebine spletnih tečajev so tako prilagojenim tistim, ki imajo že osnovno znanje rokovanja z računalnikom in potrebujejo dodatna znanja.

Za tiste, ki ste pri delu in življenju z računalnikom že suvereni, pripravljamo poseben sklop izobraževanj naprednih računalniških znanj. Da vas bodo novice dosegle se lahko na spletni strani www.icra.si prijavite med prejemnike naših e-novičk oziroma vas vabimo, da sledite objavam na naši Facebook strani

Med izobraževanji bodo predvidoma naslednje teme, če bo zanje dovolj interesa, pripravljamo pa še druge: 
  • zaščita, varna uporaba certifikatov, čiščenje,
  • multimedija,
  • varnostne kopije in sinhronizacija,
  • zaščita podatkov in kriptiranje.
Izobraževanja bodo potekala preko spletne aplikacije za video konferenčne klice in sicer ob ponedeljkih in torkih popoldan ob 16:30, po 4 pedagoške ure skupaj. Za izvedbo nekaterih bo potrebnih več popoldanskih srečanj, za druge manj.

Izobraževanja na daljavo bodo brezplačna, potrebna bo pa predhodna prijava na vsako izobraževanje posebej. 

Vabljeni!

* geek – ang., »navdušenec«, »obsedenec«, »piflar«, najpogosteje se uporablja v povezavi z računalništvom 


Za vsebino je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.torek, 12. januar 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe