×

Spletni tečaj grafičnega oblikovanja v programu Canva

LAS s CILjem s partnerji ICRA d.o.o. Idrija, Občina Idrija in Občina Cerkno sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja.

V okviru projekta Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija organizira različna BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. V mesecu decembru tako pričenjamo z izvajanjem naslednjega izobraževanja v dveh sklopih po 4 pedagoške ure skupaj:

SPLETNI TEČAJ GRAFIČNEGA OBLIKOVANJA V PROGRAMU CANVA

Vsebine: Tečaj je namenjen vsem, ki pri svojem delu ali drugih aktivnostih potrebujete atraktivne grafike, niste pa strokovnjak za grafično oblikovanje. Na spletnem tečaju boste spoznali, kako lahko v brezplačni spletni aplikaciji Canva hitro in enostavno grafično oblikujete različne dokumente, grafike za objave na FB, infografike in drugo

Kdaj: Tečaj obsega dve srečanji, ob četrtkih, od 16.30 ure dalje. Prvo srečanje bo 21. januarja 2021, drugo pa 28. januarja 2021.

Način izvedbe: Tečaj bo potekal na daljavo, preko spletne aplikacije, ki bo omogočala zanimivo interaktivno izobraževanje, kjer boste v živo spremljali predavatelja, zastavljali vprašanja in prejemali naloge. V primeru, da boste imeli kakršnekoli težave pri izvajanju nalog, vam bo predavatelj priskočil na pomoč. Tečaj boste lahko spremljali kar od doma, preko vašega računalnika, ki ima možnost uporabe kamere, zvočnika in mikrofona. Če takšnega računalnika nimate, vam ga za čas poteka tečaja lahko posodimo mi.

Prijave: Zaradi omejenega števila prostih mest (izobraževanje bo potekalo v manjši skupini) je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si, po telefonu na številki 05 37 43 913 ali preko spodnjega prijavnega obrazca.

Ob prijavi nam prosimo obvezno sporočite vaš e-naslov, kamor vam bomo poslali povezavo preko katere se boste lahko preprosto priključili delavnici.


Za vsebino je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
četrtek, 07. januar 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe