×

Spletni računalniški tečaj: WORD - napredni nivo

LAS s CILjem s partnerji ICRA d.o.o. Idrija, Občina Idrija in Občina Cerkno sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja.


V okviru projekta Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija organizira različna BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. V mesecu decembru tako pričenjamo z izvajanjem naslednjega izobraževanja v petih sklopih po 4 pedagoške ure skupaj:


WORD - NAPREDNI NIVO ZAHTEVNOSTI


Vsebine: 

Tečaj je namenjen vsem, ki želite poglobiti in nadgraditi svoje znanje dela s programom Word ter se naučiti dodatnih, uporabnih in naprednejših metod dela z besedili. Spoznali boste ključna pravila pri oblikovanju dokumentov, se naučili svoje dokumente ustrezno opremiti s tabelami, slikami, različnimi alinejami, številkami strani,… ter kako izkoristiti serijsko tiskanje. Izvedeli boste tudi kako dokumente popravljati, kako prenesti ali kopirati dele besedila med dokumenti ter spoznali možnosti oblikovanja zahtevnejših, daljših dokumentov. Delali boste s slogi in predlogami dokumenta, s čimer boste prihranili veliko časa pri oblikovanju daljših dokumentov.


Kdaj: Tečaj obsega pet srečanj, ob ponedeljkih, od 16.30 ure dalje. Prvo srečanje bo 21. decembra 2020. V prazničnem tednu, v času od božiča do novega leta, srečanja ne bo.


Način izvedbe:

Tečaj bo potekal na daljavo, preko spletne aplikacije, ki bo omogočala zanimivo interaktivno izobraževanje, kjer boste v živo spremljali predavatelja, zastavljali vprašanja in prejemali ustrezna e-gradiva in naloge. V primeru, da boste imeli kakršnekoli težave pri izvajanju nalog, vam bo predavatelj priskočil na pomoč. Tečaj boste lahko spremljali kar od doma, preko vašega računalnika, ki ima možnost uporabe kamere, zvočnika in mikrofona. Če takšnega računalnika nimate, vam ga za čas poteka tečaja lahko posodimo mi.


Prijave: Zaradi omejenega števila prostih mest (izobraževanje bo potekalo v manjši skupini) je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si, po telefonu na številki 05 37 43 913 ali preko spodnjega obrazca.


Ob prijavi nam prosimo obvezno sporočite vaš e-naslov, kamor vam bomo poslali povezavo preko katere se boste lahko preprosto priključili delavnici. 


VABILO

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
torek, 15. december 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe