×

Spletni predavanji za vse lastnike turističnih nastanitev in tiste, ki o tem šele razmišljate

Trenutni časi turizmu niso naklonjeni, a verjamemo, da bo tudi te situacije enkrat konec in da za turizem in vse ostale podjetniške dejavnosti prihajajo lepši časi. Zato je prav, da že zdaj razmišljamo o tem, kako se na te boljše čase pripraviti.
V teh tednih, ko smo prisiljeni biti doma, imamo priložnost, da razmislimo o svojih dolgoročnih planih in bolj strateških pristopih v marketingu našega podjetja, naše ponudbe, zato smo za vas pripravili sklop izobraževanj prav na to temo.
Poleg dveh izobraževanj bomo trem zainteresiranim podjetjem/posameznikom omogočila možnost individualnega svetovanja s strani Klare Korenč, odlične poznavalke sobodajalstva in marketinga v turizmu.

1. Spletno predavanje: Osnove marketinga – popoln vodnik za trženje turistične nastanitve

Kdaj: sreda, 16. 12. 2020, z začetkom ob 9. uri

Trajanje: 3 ure

Kako: v živo preko Zooma

Vsebina: 

Trženje je najpomembnejši vidik upravljanja vaše turistične nastanitve. Zaradi izredno velike konkurence ponudnikov turističnih nastanitev in vedno pametnejših turistov moramo biti stalno aktivni, ciljno usmerjeni in iznajdljivi s svojimi marketinškimi in prodajnimi strategijami. Na izobraževanju si bomo pogledali osnove trženja, kako zastaviti strategijo trženja naših nastanitev, kako in kje vse oglaševati, kako nagovarjati milenijske goste,… S tem vam bomo ponudili popoln vodnik za trženje vaše turistične nastanitve, vključno s številnimi koristnimi nasveti, kako pridobiti več gostov.

Program izobraževanja:

 • Kaj mora ponudnik turističnih nastanitev imeti za uspešno poslovanje
 • S katerimi izzivi se soočamo v marketingu
 • Osnove marketinga
 • Katerim napakam se moramo izogniti pri oglaševanju
 • Kreiranje učinkovite marketinške strategije
 • Email marketing za več rezervacij
 • Razvijanje marketinškega plana
 • Facebook in Instagram oglaševalski namigi za ponudnike turističnih nastanitev
 • Privabljanje gostov z zgodbarjenjem
 • Ste poskusili z remarketingom?
 • Targetiranje glede na persone in vrsto potovanja


2. Spletno predavanje: Upravljanje družbenih omrežij v turizmu

Kdaj: torek, 22. 12. 2020, z začetkom ob 9. uri

Trajanje: 2 uri

Kako: v živo preko Zooma

Vsebina: 

Če želite pridobivati rezervacije za vašo turistično nastanitev, morate biti potencialnim gostom vidni, prav tako pa jih morate navdušiti, ko enkrat odkrijejo vašo blagovno znamo ali nastanitev na spletu. Prisotnost na družbenih omrežjih v veliki meri pripomore k odločitvi, ali bodo popotniki opravili rezervacijo vaše nastanitve. Družbeni mediji vam omogočajo, da se osebno povežete s svojimi gosti. Kako uporabljati Facebook in Instagram, da se povežete s svojimi preteklimi, sedanjimi in prihodnjimi gosti? Na seminarju se bomo seznanili z najugodnejšimi in najučinkovitejšimi načini promocije vaše blagovne znamke v digitalni dobi.

Program izobraževanja:

 • Faze nakupne odločitve turista
 • Osnove družbenih omrežij
 • Izkoristimo osnovo, ki jo ponuja Facebook
 • 5 namigov, kako dobiti več rezervacij z vašim Facebook profilom
 • Plačljivo oglaševanje na Facebooku
 • Kako uporabljati Instagram za oglaševanje turistične nastanitve
 • Kako pravilno uporabljati #hashtage
 • Primeri dobrega oglaševanja na Facebooku in Instagramu

Izvajalka: Klara Korenč je dolgoletna in izkušena sobodajalka in so-gostiteljica, odlična poznavalka sobodajalstva in svetovalka za sobodajalce, organizatorka nacionalnega dogodka Srečanje sobodajalcev Slovenije, Airbnb strokovna svetovalka. 

Prijave: prijave so obvezne in jih sprejemamo do 2 uri pred začetkom izobraževanja. Po potrditvi boste prejeli »zoom povabilo« na vaš elektronski naslov. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 913. 

Individualno svetovanje: trem zainteresiranim ponudnikom oz. posameznikom bomo omogočili 2-urno brezplačno svetovanje Klare Korenč. Vabimo vas, da čimprej pokličete na zgornjo telefonsko številko in izkoristite to enkratno priložnost.


Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!

  

petek, 11. december 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe