×

Vabilo na predstavitev Priročnika o označevanju in komuniciranju v javnem prostoru mesta Idrija v okviru projekta i-DEnDI

Vabljeni, da se v ponedeljek, 7. decembra 2020, ob 14:00, pridružite predstavitvi Priročnika o označevanju in komuniciranju v javnem prostoru mesta Idrija. Priročnik z oblikovalskimi predlogi za celostno komuniciranje vsebin v mestu Idrija je nastal v okviru projekta I-DEnDI.

Priročnik vsebuje oblikovalske predloge za celostno komuniciranje vsebin v mestu Idrija. V njem so analizirani najbolj pogosti in posledično najbolj obsežni in vplivni vidni komunikacijski pojavi v odnosu do urbanega prostorskega tkiva.

Cilj priročnika je, da preko izbrane metode – slikovne analize nekaterih izbranih – obstoječih vizualnih komunikacij v mestu, didaktično pokaže konstruktivne ter prav tako netvorne načine podajanja vizualnih informacij v mestu – hkrati pa poda oblikovne in konceptualne usmeritve, ki upoštevajo prostorske, pojmovne ter tudi historične kvalitete.


Dobimo se preko Zooma, na naslednji povezavi:

https://us02web.zoom.us/j/82931732302.

Vljudno vabljeni!


Za vsebino je odgovorna Občina Idrija. Organ upravljanja pristojen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.


sreda, 02. december 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe