×

Iz prve roke: Organizacija dela na daljavo - kako si organizirati učinkovito delo od doma

Ideja dela od doma se je na začetku epidemije s koronavirusom gotovo marsikomu od nas zdela zabavna in enostavna. Delo v dnevni sobi, v udobnih oblačilih in s kavo v roki. Potem smo pa kmalu ugotovili, da delo od doma ni niti enostavno niti zabavno: nismo imeli dostopa do vseh potrebnih dokumentov in podatkov, manjkal nam je stik s sodelavci, stiki s strankami so bili na daljavo bolj zahtevni kot v živo, pojavile so se bolečine v hrbtu, stres se je nabiral...
Kaj moramo narediti, da do tega ne pride? Kako si organizirati delo in čas? Kako učinkovito komunicirati s sodelavci in strankami? 

O tem in še mnogočem se bomo pogovorili na sredinem spletnem webinarju v živo. Svoje izkušnje in spoznanja bo z nami delila Katarina Nahtigal, ki kot zaposlena pri ameriškem podjetju Bitvise že vrsto let svoje delo opravlja na daljavo.

Kdaj: sreda, 18. 11. 2020, z začetkom ob 10. uri

Trajanje: 2 uri

Kako: webinar bo potekal v živo preko Zooma

Vsebina: 

 1. Predstavitev: kako sem od »normalne« službe prešla na delo od doma in kaj sem se pri tem naučila
 2. Predpriprave na delo od doma: 
  • priprava na delovni dan
  • priprava ustreznega delovnega mesta
 3. Delo od doma – potek
 4. Koordinacija ekipe:
  • tehnološke predpriprave
  • koordinacija znotraj ekipe
 5. Sodelovanje s poslovnimi deležniki:
  • priprava na sestanke in ostalo komunikacijo
  • izpeljava sestankov
  • nadaljnje komuniciranje
 6. Povzetek s praktičnimi napotki
 7. Vprašanja

Izvajalka: Katarina Nahtigal že vrsto let dela od doma, na daljavo. Ne da bi zapustila varno zavetje svojega doma, deluje kot svetovalka za branding in marketinške strategije. Svojo kariero je začela v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, od tam jo je pot vodila v Beyond Semiconductor, še kasneje pa v Bitvise Limited. Danes poleg tega, da dela z Bitvisom, svetuje številnim manjšim podjetjem pri njihovem najboljšem pozicioniranju na trgu.

Prijave: prijave so obvezne in jih sprejemamo do srede, 18. 11, do 8. ure. Po potrditvi boste prejeli »zoom povabilo« na vaš elektronski naslov. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si, po telefonski številki 05 37 43 913 ali preko spodnjega prijavnega obrazca. 

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!

      

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
torek, 10. november 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe