×

Spletni računalniški tečaj: Uporaba preglednic (osnove)

LAS s CILjem s partnerji ICRA d.o.o. Idrija, Občina Idrija in Občina Cerkno sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja.


V okviru projekta Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija organizira različna BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. V mesecu novembru bomo tako izvedli naslednje izobraževanje v štirih sklopih po 4 pedagoške ure skupaj:


Osnovna uporaba preglednic (Excel, Google Sheets, Calc)

Pridobili boste znanja za učinkovito osnovno delo s preglednicami. Na spletnem tečaju se boste naučili obvladovanja podatkov, uporabe formul in podobnih funkcij, ki vam bodo olajšale vsakodnevna opravila. Okvirne vsebine tečaja: delo s stolpci, vrsticami, listi, oblikovanje preglednic, osnovno urejanje, enostavni izračuni, osnovne funkcije, seznami podatkov, tabele, vizualizacija podatkov,…

Tečaj obsega štiri srečanja, dobimo se:
v ponedeljek, 16.11.2020,
v torek, 17.11.2020,

v ponedeljek, 23.11.2020,
v torek, 24.11.2020,

od 16.30 dalje.

Način izvedbe:

Tečaj bo tokrat potekal na daljavo, preko spletne aplikacije, ki bo omogočala zanimivo interaktivno izobraževanje, kjer boste v živo spremljali predavatelja, zastavljali vprašanja in prejemali ustrezna e-gradiva in naloge. V primeru, da boste imeli kakršnekoli težave pri izvajanju nalog, vam bo predavatelj priskočil na pomoč. Tečaj boste lahko spremljali kar od doma, preko vašega računalnika, ki ima možnost uporabe kamere, zvočnika in mikrofona. Če takšnega računalnika nimate, vam ga za čas poteka tečaja lahko posodimo mi.

Zaradi omejenega števila prostih mest (izobraževanje bo potekalo v manjši skupini) je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si po telefonu na številki 05 37 43 913 ali preko spodnjega prijavnega obrazca. 


Udeležba je brezplačna. Ob prijavi nam prosimo obvezno sporočite vaš e-naslov, kamor vam bomo poslali povezavo preko katere se boste lahko preprosto priključili delavnici. 

VABILO


Za vsebino je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
torek, 10. november 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe