×

Anketa za ovčerejce

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, izvaja projekt  WOOL (Wool as Outstanding Opportunity for Leverage, Volna kot izjemna priložnost za razvoj) v okviru Programa INTERREG V-B Adriatic-Ionian ADRION 2014-2020. Projekt, ki ga vodi Tehnološki park Pordenone, poteka v šestih državah jadransko-jonskega območja: Italiji, Sloveniji, Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Črni gori in Grčiji.

V okviru projekta se bo izdelala skupna strategija za področje volne na omenjenem območju. Naša razvojna agencija sodeluje kot zunanji izvajalec pri izdelavi metodologije strategije. Ker pri pripravi strategije pristopamo do posameznih ciljnih skupin preko anket, vabimo vse ovčerejce iz Slovenije, da izpolnijo anketo na priloženi povezavi: https://www.1ka.si/a/301872 .

Za sodelovanje se vam že vnaprej zahvaljujemo.

ponedeljek, 26. oktober 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe