×

Vabljeni na že šestnajsto jesensko tržnico

V soboto, 17. oktobra bo idrijski Mestni trg med 8.00 in 12.00 uro ponovno oživela letos že šestnajsta jesenska tržnica. Na tržnici se bodo predstavili idrijski in cerkljanski ponudniki. Izbirali boste lahko med lokalnimi pridelki in izdelki kot so mlečni izdelki, suhomesnati izdelki, kruh in pekovski izdelki, sezonska zelenjava, jabolka, kokošja jajca, Idrijski žlikrofi, lokalno pivo, izdelki iz zelišč, izdelki za nego obraza in telesa, pleteni izdelki za otroke in odrasle.

Zaželjena so tudi predhodna naročila pri izbranih ponudnikih in prevzem naročil v času dogodka. Vabljeni k spremljanju informacij tudi na FB Pokrita tržnica Idrija. Kontakte ponudnikov dobite TUKAJ.

Prireditev Kmečka tržnica 2020 poteka v okviru projekta Dobimo se na tržnici 4, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Prireditev sofinancirata tudi Občina Idrija in Občina Cerkno.

Dogodek bo potekal v skladu s priporočili in ukrepi NIJZ. V času obiska dogodka obiskovalci ravnajte v skladu s priporočili NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-COVID-2, ki veljajo za obisk prireditev. Podrobnejše informacije so dostopne tudi na spletni strani NIJZ www.nijz.si.

Organizatorji si pridržujemo pravico do spremembe programa.

LETAK

Vabljeni. 


ponedeljek, 12. oktober 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe