Na vsebino
×

Tečaj uporabe e-pošte: triki in nasveti za učinkovitejšo uporabo Gmaila

Ste kdaj pomotoma poslali e-pošto nekemu, ki mu ni bila namenjena? Imate morda na tisoče neprebranih obvestil e-pošte na telefonu? Ne veste kako preko Gmail pošte poslati velike datoteke ali kako zahtevati, da vam prejemnik pošlje povratno sporočilo o branju e-pošte?

Potem ste vabljeni na BREZPLAČEN tečaj, kjer vas bomo seznanili s številnimi koristnimi in uporabnimi nasveti in triki, ki vam bodo v pomoč pri uporabi Gmaila. Številne izjemne funkcije so preprosto skrite našemu očesu.

VSEBINE: pregled raznih trikov in uporabnih nasvetov za uporabo Gmaila, kot so preklic že poslanega sporočila, spreminjane videza, filtriranje sporočil, preverjanje črkovanja, prevajanje sporočil, kopiranje slik v e-sporočilo, blokiranje uporabnikov, dodajanje emodžijev, kako vidimo ali kdo drug dostopa do naše pošte, povratna sporočila o branju,… ter uporaba Google Drive in Google zemljevidov če bo ostal čas.

Udeleženci morate imeti osnovno predznanje uporabe računalnika ter uporabe programa Gmail za pošiljanje e-pošte.


KDAJ: tečaj obsega dve srečanji, dobimo se v ponedeljek, 12. 10.2020 in  v torek, 13. 10. 2020, od 16.30 dalje.

KJE: Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje)

 

VABILO


Zaradi omejenega števila prostih mest (izobraževanje bo potekalo v manjši skupini ) je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si, po telefonu na številki 05 37 43 913 ali preko spodnjega prijavnega obrazca.

 

Za vsebino je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 05. oktober 2020
Tečaj uporabe e-pošte: triki in nasveti za učinkovitejšo uporabo Gmaila
Tečaj uporabe e-pošte: triki in nasveti za učinkovitejšo uporabo Gmaila - photo-resizer-2020-10-05-03-29-32-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe