Na vsebino
×

Konverzacijski tečaj ANGLEŠČINA (raven A2/B1)

Konverzacijski jezikovni tečaj je odlična izbira za tiste, ki že imate dobre osnove jezika a imate občutek, da jezik premalo uporabljate in ga zato izgubljate. Namenjen je tudi vsem, ki želite obogatiti svoj besedni zaklad ter se v sproščenem vzdušju znebiti treme pri uporabi tujega jezika. Na srečanjih boste s skupino obravnavali različne teme iz vsakdanjega življenja s pomočjo katerih boste obnovili in nadgradili besedišče, slovnične strukture in predvsem izboljšali svoje izražanje v angleščini.

Udeležba je BREZPLAČNA.

TRAJANJE TEČAJA:  45 ur – predvidoma 3 pedagoške ure na srečanje

SKUPINA: do 12 oseb.

LOKACIJA: učilnica ICRUM na ICRA, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje).

POTEK: prvo srečanje bo v sredo, 14. oktobra 2020, ob 17.30 uri oz. ko se skupina napolni.

IZVAJALKA: Tina Benčina.

CILJNA SKUPINA: v program se lahko vključijo brezposelni, zaposleni, samozaposleni ali kmetje. Prednost pri vključitvi imajo starejši od 45 let.

ZA VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVO: 05 37 43 913 / izobrazevanje@icra.si /preko spodnjega obrazca (ob prijavi nam prosimo sporočite ali ste starejši ali mlajši do 45 let).

Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest

VABILO


 

»Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2018-2022) delno financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.

*Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če  se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj  udeležencev iz prednostne skupine.

**Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o  varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za  namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu  ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 05. oktober 2020
Konverzacijski tečaj ANGLEŠČINA (raven A2/B1)
Konverzacijski tečaj ANGLEŠČINA (raven A2/B1) - learn-2001847-1280-2-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe