×

Delavnica Kolesarjem prijazen ponudnik

Kolesarska destinacija je privlačna takrat, ko se kolesarji v njej dobro počutijo. Pomemben delež k temu prispeva kolesarjem prijazna ponudba v nastanitvenih objektih, gostiščih, trgovinah, turističnih info centrih, kolesarskih servisih in vseh ostalih poslovnih subjektih, ki jih kolesarji koristijo v času svojega obiska.

Vse, ki s svojim delom in aktivnostmi stremite k razvoju kolesarskega turizma, vabimo na delavnico Kolesarjem prijazen ponudnik. Delavnica bo potekala v sredo, 30. 9. 2020 od 10. do 12. ure, v Večnamenskem centru Cerkno.

Naš cilj je privabiti, navdušiti in usposobiti različne ponudnike, ki bodo s svojim delom in aktivnostmi pomembno pripomogli k zadovoljstvu in razvoju kolesarskega turizma v območju Gorenjskega kolesarskega omrežja – GKO (priloga: območje GKO)*

Program:

  • uvod in kratka predstavitev projekta Gorenjsko kolesarsko omrežje; - aktivnosti projekta »E-nostavno na kolo«;
  • obstoječi sistemi certificiranja v SLO in EU;
  • odmor za kavo;
  • koncept standardizacije in priporočila za pridobitev naziva Kolesarjem prijazni ponudnik;
  • ogled postavljene opreme iz projekta E-nostavno na kolo.

Udeleženci delavnice se boste lahko udeležili ogleda dobre prakse na Bledu in Bohinju, ki bo izveden 13. ali 14. oktobra 2020 (podrobnosti vam posredujemo v času delavnice).

Udeležbi na delavnici in ogledu dobre prakse sta BREZPLAČNI. Prijave so obvezne, število udeležencev pa omejeno.  Prijave (naziv podjetja in dejavnost, ime in priimek udeleženca, kontaktni podatki – naslov stalnega prebivališča, e-pošta, telefon) sprejemamo do 29.09.2020 do 12.00 ure. na naslov alenka.pisljar@icra.si 

VABILO


Projekt sodelovanja LAS E-nostavno na kolo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014–2020. Za vsebino je odgovoren Icra d.o.o. Idrija.


sreda, 23. september 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe