×

Tečaj Zorenje mesa

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija v četrtek, 24. septembra 2020, ob 14.30 uri, organizira tečaj ZORENJE MESA.

Povpraševanje po zorjenem mesu narašča, saj le ta močno pridobiva na pomenu v kulinariki, kar predstavlja velik potencial za razvoj ponudbe mesa. Strokoven tečaj je namenjen vsem, ki se ukvarjate s pridelavo, predelavo ali ponudbo govejega mesa ter vsem ostalim, ki vas zanima več o njegovi pripravi.

Vsebine:

  • Teoretični del: kvalitetno meso nastaja že v reji - tehnologija reje in vplivi na kakovost govedine, izbira primernih kosov mesa za zorenje, postopki zorenja mesa.
  • Praktični del: pravilna priprava oz. peka zorjenega govejega mesa, degustacija.

Izvajalec: tečaj bodo izvajali specialisti KGZS – Zavoda Ljubljana.

Lokacija izvedbe: tečaj bomo izvedli v Idriji, Pokrita tržnica Idrija (Ul. sv. Barbare 8).

Trajanje: do 4 ure.

Udeležba je BREZPLAČNA.

VABILO

Prijave: zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna prijava po e-pošti izobrazevanje@icra.si, na tel. št. 05 37 43 913 ali preko spodnjega prijavnega obrazca. Na teh kontaktih dobite tudi več informacij.

Prednost pri udeležbi imajo udeleženci, ki se ukvarjajo s kmetijsko dejavnostjo, imajo stalno prebivališče oz. sedež v občini Idrija in so vpisani v register kmetijskih gospodarstev ter njihovi družinski člani. 

Lepo vabljeni.

Izobraževanje sofinancira Občina Idrija. Izvajalka ICRA d.o.o. Idrija je bila izbrana na javnem razpisu za dodelitev državnih pomoči za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Idrija za programsko obdobje 2015-2020 v letu 2020. 

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 07. september 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe