JAVNO POVABILO PRVI IZZIV PODALJŠANO DO KONCA MARCA 2017

Iz Zavoda za zaposlovanje so sporočili, da se lahko delodajalci po novem prijavijo na javno povabilo Prvi izziv 2015 najdlje do 31. 3. 2017. Ponudbo za subvencionirano zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije se lahko odda tudi elektronsko na Portalu za delodajalce. 

Na javnem povabilu lahko delodajalci iz vse Slovenije oddajo ponudbo za subvencionirano zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije. Subvencija znaša 7.250 EUR za najmanj 15-mesečno zaposlitev, ki vključuje 3-mesečno poskusno delo, za polni delovni čas. 

V program Prvi izziv 2015 se je doslej vključilo več kot 700 brezposelnih, kar predstavlja 25% od načrtovanih subvencioniranih zaposlitev. Sredstva so torej še na voljo in delodajalci ste vabljeni k sodelovanju na javnem povabilu. 

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na VEM lokaciji Idrijsko-Cerkljansko, na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, tel. št.:  37 43 911, e-naslov: mateja.bizjak@icra.si.