Barbarin sejem – sejem s humanitarno noto

Sobota, 29.11.2014

Mestni trg, Idrija, od 8.00 do 13.00 ure

Čeprav se zdi, da deževnega in mračnega novembra kar ne bo konec, bo vendarle kmalu zadišalo po praznikih. To bo čas, ko se bomo skupaj v krogu družine poveselili, se obdarovali in uživali bližino drug drugega. Žal pa se vsi ne veselijo praznikov. Tisti, ki morajo večkrat potrkati na vrata Rdečega križa ali Karitasa, z bojaznijo čakajo praznike.

Morda pa bodo prazniki letos tudi zanje malo drugačni, z našo pomočjo.

Vabimo vas, da se pridružite akciji, v kateri bomo s košaro dobrot domačih izdelkov obdarovali vsaj 50 družin iz Idrijskega in Cerkljanskega. V soboto, 29. novembra, bomo na Barbarinem sejmu zbirali prispevke za nabor izdelkov, ki jih ponujajo lokalni ponudniki. Na stojnici Rdečega križa bo na ogled primer košare z izbranimi izdelki, vi pa se boste lahko odločili, za kaj boste darovali. Prispevate lahko po svojih zmožnostih: za sadje in zelenjavo, za različne mlečne izdelke, kruh, potico, rezance, jajca, moko in med. Naši ponudniki – kmetje in rokodelci – podpirajo humanitarno akcijo in bodo prav tako donirali v ta namen.

Vabljeni, da se jim pridružite in tako prižgete praznične lučke veselja v vseh družinah na Idrijskem in Cerkljanskem.

Hvala vsem, ki pomagate!

Organizatorji Barbarinega sejma – sejma s humanitarno noto so KS Mesto Idrija, ICRA d.o.o. Idrija in RKS Območno združenje Idrija.