IDRIJSKO-CERKLJANSKA RAZVOJNA AGENCIJA VAS VABI K VPISU V IZOBRAŽEVALNI PROGRAM ZA RAČUNALNIŠKO IN DIGITALNO OPISMENJEVANJE

SVET DIGITALNIH TEHNOLOGIJ

Postanite kompetentni za delo v digitalnih okoljih prihodnosti ter se naučite bolje povezovati svoj računalnik in pametni telefon. Tečaj obsega naslednje vsebine, ki vam lahko olajšajo delo ali vam koristijo v vašem prostem času:

  • uporaba Googlovih storitev ter delo v oblaku,
  • uporabne mobilne aplikacije, ki vam lahko pomagajo v vsakdanjem življenju,
  • uporaba in objava vsebin na Youtubu,
  • varna, odgovorna in učinkovita uporaba spleta ter mobilnih naprav,
  • zaščita uporabnika v socialnih omrežjih (Facebook) in
  • druge vsebine po želji udeležencev.

Udeleženci morajo imeti vsaj osnovno zanje za delo z računalnikom in internetom ter lasten pametni telefon.

TRAJANJE TEČAJA: 40 ur, obvezna je 80% prisotnost.

SKUPINA : 12 do 15 oseb.

LOKACIJA : učilnica ICRUM na ICRA, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje).

POTEK :prvo srečanje bo v sredo, 22. januarja 2020, ob 17.00 uri. Tečaj bo potekal ob sredah, predvidoma po štiri pedagoške ure skupaj. Udeležba je BREZPLAČNA.

CILJNA SKUPINA : v program se lahko vključijo zaposleni, brezposelni, samozaposleni ali kmetje. Prednost pri vpisu imajo starejši od 45 let.

ZAVEČ INFORMACIJ IN PRIJAVO : 05 37 43 913 / izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

VABILO

*Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če  se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj  udeležencev iz prednostne skupine.

**Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova)  potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o  varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za  namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc  in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu  ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

Operacijo TPK 2018-2022 sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija v okviru Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport v okviru Operativnega programa 2014–2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe.