VABILO NA TEČAJ RAČUNALNIŠTVA ZA POPOLNE ZAČETNIKE

OSNOVE UPORABE RAČUNALNIKA, INTERNETA IN E-POŠTE

V KS BUKOVO - ZAKOJCA

LAS s CILjem sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije ter Občine Cerkno, Občine Idrija in ICRA d.o.o. Idrija.

V okviru projekta s pomočjo mobilne učilnice izvajamo BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. Na osnovi pogovorov z različnimi institucijami, prebivalci in prebivalkami vaše lokalne skupnosti in KS Bukovo-Zakojca, bomo na Bukovem izvedli naslednje izobraževanje v petih 4-urnih sklopih (od 17:00 do 20:00):

Izobraževanje bo potekalo v obliki tečaja, kar pomeni, da se morajo prijavljeni udeleženci in udeleženke udeležiti vseh petih srečanj. Če se kljub prijavi delavnic ne bi uspeli udeležiti, vas vljudno prosimo, da nas o tem obvestite najmanj dva delovna dneva pred dogodkom, da lahko ponudimo prosto mesto drugim zainteresiranim. Če nas o odjavi ne obvestite, pri naslednji organizirani delavnici vaše prijave ne bomo upoštevali.

Zaradi omejenega števila prostih mest je prijava obvezna

na e-naslov izobrazevanje@icra.si ali po telefonu na številki 05 37 43 913.

Lepo vabljeni k udeležbi.

Izvajanje operacije podpira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja. Organ upravljanja za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2021 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino promocijskega gradiva je odgovoren vodilni partner pri LAS s CILjem  - ICRA d.o.o. Idrija.