Povabilo korajžnim na delavnico »PRINESI KAR IMAŠ« v Idrijo in Logatec

Ustvarjate rokodelske ali prehrambene izdelke? Jih želite ponuditi na trg in pri tem potrebujete nasvet? Želite izvedeti kaj vse mora imeti dober produkt, da je primeren za trg? Vas zanima neposredna prodaja na tržnici? Imate interes pridelati več lokalne hrane za dvig samooskrbe na območju?

Ker vemo, da je odločitev vsakega potencialnega ponudnika težka, da svoje izdelke pokaže in ponudi na trg; da se kot potencialni ponudniki soočate s pridobivanjem ustreznih informacij, odločitvami o ustrezni registraciji dejavnosti; imate interes po pridobivanju dodatnih znanj za razvoj svoje dejavnosti in produktov, ki jih ustvarjate …

… vas želimo povabiti na uvodno animacijsko delavnico »PRINESI KAR IMAŠ«, prvo skupno srečanje, kjer se bomo spoznali.  

V kolikor vam vaša dejavnost, hobi omogoča to možnost – PRINESITE kaj s seboj, naj si bo to izdelek ali pridelek. 

Na delavnici bo možnost individualnega svetovanja za razvoj, nadgradnjo, grafično opremo in embalažo izdelkov, ki jih želite dovršiti in ponuditi na trg.

Delavnico bo izvedla Jana Vilman Proje, ki ima na področju razvoja novih produktov dolgoletne izkušnje. Sodeluje pri vzpostavitvi kolektivnih blagovnih znamk na področju znamčenja in nudi strokovno podporo pri razvoju izdelkov in storitev.  Že od leta 2011 je vodilna sila znamke  Bohinjsko/from Bohinj in za celostne vizualne podobe destinacije Bohinj. Je tudi avtorica vizualne podobe KBZ Idrija selected.

 

Lokacija: IDRIJA

Ponedeljek, 8. julij, 14.00 – 17.00, Učilnica ICRUM, ICRA d.o.o. Idrija, Mestni trg 2, Idrija

Delavnica je za udeležence BREZPLAČNA, število mest je omejeno. Obvezne predhodne prijave se sprejemajo na polona.kavcic@icra.si ali na tel. št.: 05 37 43 912, najkasneje do ponedeljka, 8. julija, do 10.00 ure.

 

Lokacija: LOGATEC

Ponedeljek, 8. julij, ob 18.30, Sejna soba Občine Logatec, Tržaška cesta 50 A, Logatec

Delavnica je za udeležence BREZPLAČNA, število mest je omejeno. Obvezne predhodne prijave se sprejemajo na matjaz.martinsek@logatec.si ali na tel. št.: 01 7590 606, najkasneje do ponedeljka, 8. julija, do 10.00 ure.

Vabilo na posamezno delavnico:

 

Vabljeni vsi zainteresirani, rokodelci, ustvarjalci, kmetje.

ICRA d.o.o. Idrija, Občina Idrija in Občina Logatec

 

Aktivnost je del operacije DOBIMO SE NA TRŽNICI 2, ki je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Partnerji in sofinancerji operacije so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Občina Logatec, LTO Laufar Cerkno in ICRA d.o.o. Idrija.