Izobraževanja Gault&Millau Znanje pod kapo

V ponedeljek, 20. maja 2019, bo v Hotelu Slon v Ljubljani potekal prvi v seriji izobraževalnih dogodkov, s katerimi želijo mlade, ki šele vstopajo v gostinstvo, popeljati skozi čudovito celovitost gastronomskih doživetij. Dijaki in študenti gostinstva ter mladi kuharji, vabljeni k udeležbi!

Gault&Millau že vse od začetkov delovanja spodbuja celostno razumevanje gostinstva ter skladno s tem gradi svoje standarde vrednotenja in tudi prizadevanja za spoštovanje prav vsakega elementa celostne izkušnje. V Gault&Millau Slovenija to ambicijo z uvedbo izobraževalnih dogodkov Znanje pod kapo prevzemamo še bolj odločno. Osvetliti želijo prav vsak del gostinstva ter dati priznanje njegovemu pomenu in soustvarjanju čudovite gastronomske izkušnje.

Na prvem Gault&Millau Znanje pod kapo bodo z vami chefinja Ana Roš, vinska akademičarka Mira Šemić, chef Tomaž Bevčič, chef Jure Tomič in najboljši Gault&Millau natakar leta 2019 Matic Šubic. V ljubljanskem hotelu Slon boste v ponedeljek, 20. maja 2019, od 10.00 do 15.00 skozi teorijo in prakso spoznali čudovite kuharske tehnike, se spoznali z osnovami senzorične analize ter spajanja vina s hrano in pogledali v pomen in širino poklica natakarja. Za vinsko spremljavo vrhunski kulinariki bodo poskrbeli odlični slovenski vinarji; postregli bomo z Vini Belica in Vini Kupljen.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar le z obvezno predhodno prijavo. Dijaki in študenti se lahko prijavijo skupinsko prek svojih mentorjev, restavracije pa svoje mlade kuharje prijavite individualno. Prijava je mogoča do 15. 5. 2019, in sicer na naslov meta.pavlin@prviprvi.si

Več o dogodku in vir novice: TUKAJ