28. maja 2019 bo potekala mednarodna konferenca z naslovom Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar: S personaliziranim pristopom do zavzetih zaposlenih. Konferenca bo na Brdu pri Kranju.

Rdeča nit tokratne konference je personalizacija, ki vpliva in spreminja tudi upravljanje kadrov. Vodja jutrišnjega dne se zaveda, da so zaposleni med seboj različni in v vsakem sodelavcu vidi potencial, ki prispeva k uspehu tima, podjetja in širše družbe. V luči demografskih sprememb vidi raznolikost kot prednost, ustvarja medgeneracijsko sožitje in ve, da se največje zgodbe rodijo takrat, ko vse generacije, vsi zaposleni sodelujejo. 
 

Program konference z govorci bo objavljen kmalu. Več informacij in prijavo na konferenco najdete tukaj.

Dogodek je namenjen vodjem, direktorjem ter direktorjem področja upravljanja človeških virov. Zaradi velikega zanimanja za lanskoletno konferenco vas prosimo, da se čim prej prijavite (najkasneje do 30. aprila).

 

Konferenco pripravlja Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju z Mojo zaposlitvijo - Optius in Zvezo ljudskih univerz Slovenije.

Več na tej povezavi.