Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k udeležbi na dveh BREZPLAČNIH predavanjih na temo

PODJETNIŠKE PRILOŽNOSTI V ZELIŠČARSTVU

ICRA izvaja program Podjetnost na podeželju s katerim želimo spodbuditi podjetniško iniciativo, inovativnost in kreativnost ter boljši izkoristek potencialov na podeželju, z namenom razvoja novih lokalnih produktov in storitev ter ustvarjanja zelenih delovnih mest.

V sklopu izobraževalnega programa bo z nami svoje znanja in izkušnje delila tudi zeliščarka Lara Lapajne Golob, ki je lastnica blagovnih znamk Hiša zelišč ter Dežela doživetij Log. Predstavila nam bo kako razviti in tržiti produkte na osnovi zeliščarstva.

Vse, ki bi vas vsebina zanimala vas vabimo, da se nam pridružite:

Datum:

Predavanje:

7. 3. 2019, ob 17.00 uri

»Ustvarjanje zelenih delovnih mest  -  uspeti z (inovativno) idejo«

Z dobro idejo in odličnim marketingom lahko tako rekoč iz »nič« zgradimo dober posel. Narava, mir, zdravilne rastline,…, so vse bolj iskane vrednote med ljudmi/turisti. Tako so lahko zelišča osrednja »sestavina« produktov in storitev, ki jih v Sloveniji, kot zeleni destinaciji z bogato tradicijo zeliščarstva, lahko ponudimo.

Predstavitev primera dobre prakse Hiše zelišč – Dežela doživetij Log (predstavitev poslovne poti in razvoja butične ponudbe visokokakovostnih izdelkov, storitev in doživetij, s posluhom in skrbjo za ohranjanje tradicije in narave).

14. 3. 2019, ob 17.00 uri

»Marketing izdelkov in storitev«

Navadno vse preveč časa in energije posvečamo izdelkom ali storitvam, zelo malo pa marketingu. Praviloma velja, da moramo za uspešno prodajo enako ali še več časa kot produktom ali storitvam, posvetiti marketingu. Pogledali bomo sodobne poti trženja in kaj dandanes kupec išče.

Lokacija: v prostorih Coworkinga Idrija, Arkova ulica 43, Idrija (v mansardi nekdanje rudniške uprave).

VABILO

Udeležba je BREZPLAČNA. Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.