Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija organizira

 30-urne PRIPRAVE NA OPRAVLJANJE IZPITA IZ SLOVENŠČINE NA OSNOVNI RAVNI

Tečaj priprave na izpit na osnovni ravni je namenjen kandidatom, ki se pripravljate na opravljanje izpita iz znanja slovenščine na osnovni ravni. Na tečaju se boste pod vodstvom učitelja seznanili s potekom izpita, tipi dejavnosti in nalog, ki so zajete v izpit iz znanja slovenščine, ter še pred izpitom preizkusili svoje znanje slovenščine. Obiskovanje tečaja ni pogoj za opravljanje izpita.

Skupina: od 12 do15 oseb.

Lokacija: učilnica ICRUM na ICRA, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje).

Potek: z izvajanjem priprav bomo pričeli marca ali aprila 2019. Srečanja bomo terminsko prilagodili željam udeležencev.

Priprave izvaja: Vanja Jež Strel

Ciljna skupina: v program se lahko vključijo zaposleni, samozaposleni, brezposelni ali kmetje. Prednost pri vpisu imajo starejši od 45 let.

Udeležba je BREZPLAČNA, zato ne omahujte in izkoristite priložnost. 

VABILO

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine.

Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

 

»Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2018-2022) delno financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.