VABILO K UDELEŽBI NA ŠTUDIJSKEM KROŽKU

DIGITALNEGA OPISMENJEVANJA

 

Spoštovane gospe in spoštovani gospodje!

V sklopu izvajanja operacije sodelovanja LAS Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, Občina Cerkno in ICRA v sodelovanju z Društvom upokojencev Cerkno soorganizirata študijski krožek na temo digitalnega opismenjevanja.

Na tokratnem študijskem krožku bodo udeleženci in udeleženke obravnavali naslednje teme: uporabo pametnih naprav (telefon, TV, tablica, …), varnost na spletu, socialna omrežja, uporaba računalnika v vsakdanjem življenju (eUprava, eZdravje, Gospodar zdravja, eBančništvo, … ) in pri opravljanju dejavnosti na podeželju. Kakšne vsebine se bodo natanko obravnavale, bodo udeleženci s pomočjo mentorja in IKT strokovnjaka določili na uvodnih srečanjih. Če se študijskega krožka še niste nikdar udeležili, si lahko več o tej obliki izobraževanja odraslih preberete tukaj.

Kraj in čas poteka krožka: Prvo srečanje bo potekalo v četrtek, 28. 2. 2019, v sejni sobi Občine Cerkno dopoldan od 8.30 do 11.30, vsa nadaljnja srečanja pa vsak ponedeljek od 11. marca do predvidoma 15. aprila dopoldan v prostorih Društva upokojencev Cerkno. Vsako srečanje bo trajalo 4 »šolske« ure, ki bodo v dobri družbi in ob zanimivih vsebinah zelo hitro minile. Natančneje se bomo o poteku krožka dogovorili na uvodnem srečanju.

Če bi radi izpopolnili svoje znanje uporabe pametnih naprav in računalnika ter marsikateri opravek opravili kar po internetu, potem ne odlašajte in se nam pridružite na študijskem krožku. Udeležba je brezplačna!

VABILO

Število udeležencev na krožku je omejeno, zato Vas prosimo, da se nanj prijavite do ponedeljka, 25. 2. 2019, pri Društvu upokojencev Cerkno ali na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji d.o.o. Idrija.

  • DU Cerkno:

tel. št. 05 377 51 71 (v času uradnih ur v ponedeljek in sredo med 9.00 in 11.00), e-naslov: du.cerkno@siol.net

  • ICRA d.o.o. Idrija:

tel. št.: 05 37 43 913, e- naslov: izobrazevanje@icra.si

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

LAS s CILjem, Občina Cerkno in Občina Idrija

 

Aktivnost sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.