Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v

v računalniški tečaj

Program Excel – napredni nivo

(Računalniško in digitalno opismenjevanje)

Zakaj se odločiti za tečaj Excela?

Delate s podatki in bi radi svoje delo z Excelom pospešili in izboljšali? Excel površno poznate in želite pridobiti več znanja o možnostih, ki jih nudi? Program je uporaben na vseh področjih življenja, od osebne uporabe (vodenje osebnih financ) pa vse do podjetniške uporabe (vodenje podatkov, seznamov strank, priprava finančnih poročil, statistik itd.). Microsoft Excel je v današnjem času široko uporabljeno in pomembno orodje, je vrhunski program za preglednice in zmogljivo orodje za ponazoritev podatkov in analizo. Program ima številne uporabne funkcije in orodja hkrati pa skriva veliko trikov in poznavanje le-teh nam močno olajša delo z njim.

Okvirne teme tečaja:

  •    ponovitev osnovnih znanj dela s programom Excel,
  •    napredni seznami (koristna orodja, seznami, razvrščanje podatkov, filtriranje)
  •    pripomočki za analize (delne vsote, scenariji, iskanje cilja,…),
  •    funkcije (statistične, logične, matematične, datumske, finančne, besedilne…)
  •    vrtilne tabele (izdelava, dodajanje polj, grafikoni),
  •    zaščita in nadzor (veljavnost podatkov, zaščita lista, zaščita zvezka, nadzor dostopa z geslom, nadzor formul),
  •    zunanji viri podatkov (uvoz podatkov iz drugih baz, programov, interneta, izvoz podatkov),
  •    osnove makrov (snemanje in uporaba),
  •    ostale vsebine glede na potrebe udeležencev.

Udeležba v programu je BREZPLAČNA.

Trajanje: do 50 andragoških ur.

Skupina: 12 oseb.

Lokacija: Medgeneracijski center Idrija v Domu upokojencev Idrija, Arkova ulica 4, Idrija

Potek: prvo srečanje bo v četrtek, 21. februarja 2019, ob 18.00 uri. Tečaj bo potekal ob četrtkih. Računalniki bodo na voljo na tečaju, lahko pa prinesete tudi svoj prenosnik.

Tečaj izvaja: Tadej Rupnik.

VABILO

Ciljna skupina: v program se lahko vključijo zaposleni ali samozaposleni. Prednost pri vpisu imajo starejši od 45 let.

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine.

Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

 

 »Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2016 - 2019) delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike. V obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.