Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu na

 DELAVNICO DIGITALNEGA MARKETINGA

Na delavnici se bomo podrobneje spoznali z uporabo družbenih omrežij za poslovne namene (Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin), spletnih strani in e-mail marketinga. Dotaknili se bomo pojmov idealne stranke in marketinškega plana, pogledali dobre (in slabe) primere v praksi in si vzeli čas za individualno delo z udeleženci. Delavnica je namenjena podjetnikom, malim podjetjem, posameznikom z dejavnostjo, še posebej pa vabimo k udeležbi vse lokalne ponudnike.

Skupina: do 12 oseb.

Lokacija: učilnica ICRUM na ICRA, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje).

Potek: prvo srečanje bo v torek 5. februarja 2019, ob 17.00 uri. Delavnica obsega 5 srečanj in bo potekala ob torkih.

Delavnico izvaja: Matjaž Kosmač, dipl. marketinga.

Ciljna skupinaV program se lahko vključijo zaposleni, samozaposleni, brezposelni ali kmetje. Prednost pri vpisu imajo starejši od 45 let.

Udeležba je BREZPLAČNA, zato ne omahujte in izkoristite priložnost. 

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

 

Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine.

Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.