Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v

  40-URNI NADALJEVALNI TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA

(raven A2)

Tečaj je namenjen vsem, ki se v angleščini že znate sporazumevati v enostavnejših vsakodnevnih situacijah, znate uporabljati osnovne čase in osnovne glagole ter bi radi svoje znanje nadgradili ali ga osvežili. Poudarek tečaja bo na konverzaciji, tako se bomo osredotočali predvsem na praktično, funkcionalno uporabo jezika ob sistematičnem usvajanju jezikovnih struktur, slovnice in besedišča na nivoju A2.

Skupina: od 12 do 15 oseb.

Lokacija: v prostorih Coworkinga Cerkno, v večnamenskem centru Cerkno, Bevkova ulica 22, Cerkno (2. nadstropje).

Potek: prvo srečanje bo v sredo, 13. februarja 2019, ob 17.00 uri. Tečaj bo potekal ob sredah predvidoma po tri andragoške ure skupaj.

Tečaj izvaja: Anteja Jež.

Ciljna skupina: v tečaj se lahko vključijo zaposleni, samozaposleni, brezposelni ali kmetje. Prednost pri vpisu imajo starejši od 45 let.

Udeležba je BREZPLAČNA, zato ne omahujte in izkoristite priložnost. 

VABILO

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine.

Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

 

 

 

»Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2018-2022) delno financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.