Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v

40-URNI ZAČETNI TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA (raven A1)

Zaradi velikega interesa po vpisu razpisujemo dodatno skupino.

Tečaj bo zajemal najpomembnejše osnove angleščine tako v govorjenem, kot v pisnem sporazumevanju. Namenjen je začetnikom, pa tudi tistim, ki želite osnovno znanje tujega jezika sistematično obnoviti. Sprehodili se bomo skozi različne koristne vzorce pogovorov v službi, po telefonu in v drugih, vsakdanjih situacijah. Delali bomo na sproščenosti pri tvorjenju lastnih besedil, kar vam bo tečajnikom pomagalo pri lažji komunikaciji v tujem jeziku.

Skupina: od 12 do 15 oseb.

Lokacija: učilnica ICRUM na ICRA, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje).

Potek: prvo srečanje bo v petek, 15. februarja 2019, ob 17.00 uri. Tečaj bo potekal ob petkih predvidoma po tri andragoške ure skupaj.

Tečaj izvaja: Anteja Jež.

Ciljna skupina: v program se lahko vključijo zaposleni, samozaposleni, brezposelni ali kmetje. Prednost pri vpisu imajo starejši od 45 let.

VABILO

Udeležba je BREZPLAČNA, zato ne omahujte in izkoristite priložnost. 

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

 

Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine.

Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

 

»Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2018-2022) delno financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.