Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v

BREZPLAČNI ZAČETNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA (program Računalniška pismenost za odrasle)

Začetni tečaj računalništva je namenjen popolnim začetnikom in tudi vsem tistim, ki že nekaj znate in bi radi utrdili osnove uporabe računalnika ter tako postali računalniško pismeni. Na tečaju obravnavamo vse, kar je potrebno za vsakodnevno uporabo računalnika. Učenje poteka na prijazen način, na podlagi enostavnih, praktičnih primerov, ki jih udeleženci tudi preizkusite v praksi. Program je javno veljaven.

Skupina: 12 oseb.

Tečaj vodi: Tadej Rupnik.

Lokacija: Idrija.

Potek: Tečaj predvideva 30 ur vodenega učenja in 30 ur vaj, ki jih udeleženci opravite sami doma. Srečanja bodo potekala ob torkih, predvidoma ob 17.00 uri, po 4 andragoške ure skupaj. Z izvajanjem tečaja bomo pričeli v mesecu oktobru 2018, takoj ko se skupina napolni.

VABILO

BREZPLAČNI NADALJEVALNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA (program računalniško in in digitalno opismenjevanje)

Tečaj je namenjen vsem, ki računalnik že znate uporabljati in, ki bi svoje znanje radi nadgradili. V prvem delu tečaja boste spoznali funkcije programa Excel, namenjenega upravljanju s podatki in osnovnemu vodenju financ. Njegova uporaba vam lahko skrajša in olajša različna delovna opravila. Vnos podatkov, izdelava analiz, primerjava podatkov, priprava poročil in podobne aktivnosti sodijo med najpogostejša opravila v poslovnem okolju, pri katerih nam je v veliko pomoč prav program Excel. V drugem delu pa se boste, glede na vaše interese, posvetili temam, kot so varnost na internetu, računalništvo v oblaku, uporaba pametnega telefona v povezavi z računalnikom, družbena omrežja itd.

Skupina: 12 oseb.

Tečaj vodi: Tadej Rupnik.

Lokacija: Idrija.

Potek: Tečaj obsega 50 ur. Srečanja bodo potekala vsak četrtek, predvidoma ob 17.00 uri, po 4 andragoške ure skupaj. Z izvajanjem tečaja bomo pričeli v mesecu oktobru 2018, takoj ko se skupina napolni.

VABILO

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ciljna skupina obeh tečajev: prednost pri vključitvi v program imajo zaposleni odrasli, ki so starejši od 45 let. Ostala prosta mesta bomo zapolnili z ostalimi udeleženci.

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

 

 »Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2016 - 2019) delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.