Nadaljevalna delavnica o prodaji na platformi Etsy – Etsy SEO

Ste rokodelec, izdelujete unikatne izdelke in jih že prodajate preko Etsy trgovine? Želite nadgraditi svoje znanje pri upravljanju Etsy trgovine in spoznati različna orodja pri tem? Potem bo tokratna delavnica ravno pravšnja za vas!

Novost pri izvajanju turističnega vodenja v Republiki Sloveniji

Z uveljavitvijo novega Zakona o spodbujanju razvoja turizma (Uradni list RS št. 13/18) z dne 28. 2. 2018, je na področju turističnega vodenja prenehala veljati izjema, po kateri pogojev za opravljanje poklica turističnega vodnika, ki so sicer predpisani ...

Nadaljevalni tečaj uporabe pametnega telefona – za krajane Spodnje Idrije

Vabimo vas na 3-urnI nadaljevalni tečaj o uporabi pametnega telefona, na kateri se boste v majhni skupini skupaj z mentorjem seznanili z naslednjimi temami...

Nadaljevalni tečaj uporabe pametnega telefona

Ste tudi vi eden od tistih, ki imate pameten telefon, pa vam njegova uporaba povzroča težave? Bi se želeli naučiti uporabljati različne aplikacije, ki vam jih ponuja vaš telefon? Potem vas vabimo, da se nam pridružite na nadaljevalnem tečaju uporabe pametnih telefonov!

SPIRIT Slovenija vabi na slovensko-slovaško poslovno konferenco in B2B srečanja s slovaškimi podjetji

Na uradni obisk v Slovenijo prihaja predsednik Slovaške republike Nj. Eksc. Andrej Kiska, ki ga bo spremljala delegacija slovaških podjetij. Ob tej priložnosti SPIRIT Slovenija, ABC Pospeševalnik, Slovaška agencija za investicije in razvoj trgovine ...

Povabilo na ZELENI DAN v Cerknem

Sobota, 21. april pred Večnamenskim centrom Cerkno

UMETNA INTELIGENCA: Predavanje in pogovor z dr. Markom Thalerjem

V zadnjih letih pogosto slišimo za pojem 'umetna inteligenca' in vse pogostejše so razprave o tem, ali je le-ta pozitivna ali negativna. Bo s svojimi zmogljivostmi pripeljala do zmanjšanja števila delovnih mest in posledičnih socialnih težav, ali pa bo omogočila hitrejši napredek z rastjo kvalitete življenja zaradi prodornejših rešitev, ki bodo nastale s pomočjo strojnega učenja?

Vabimo vas na pravljične urice v Šebreljah

Pripovedovalka Ana Duša, ki se s pravljicami intenzivno ukvarja že zadnjih deset let, bo pet zaporednih tednov v Šebreljah pripovedovala otrokom, pa tudi njihovim staršem.

Osnove prodaje na platformi Etsy

Spoznajmo osnovna Etsyjeva pravila - predavanje 17. 04. 2018 ob 17. uri

Predavanje »Radosti in pasti nove tehnologije«

Predavanje »Radosti in pasti nove tehnologije« in o tem, kako na otroke in mladostnike vplivajo pametni telefoni, tablični računalniki, socialna omrežja in računalniške igrice. Danes smo prišli do točke, ko vse več ljudi zanimajo tiste stvari, ki se dogajajo na spletu, in ne tiste, ki se dogajajo v resničnem svetu. Vse več je paničnih napadov, ko se ne morejo povezati na splet. Zaradi internetnih vsebin učenci opuščajo učenje in zanemarjajo socialne stike.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • >>
  • Last