Za novo kakovost bivanja

Brezplačno usposabljanje za kakovostno prenovo starejših objektov.

Arhitekturni natečaj

Natečaj za mednarodno arhitekturno nagrado »Constructive Alps« je namenjen iskanju najprodornejših projektov trajnostne gradnje in prenove v Alpah.

Pridelava, predelava mleka iz senene prireje in sušenje sena

Na ogledu kmetije vam bomo predstavili prednosti in slabosti paše živali, ki dajejo mleko iz senene prireje, in vpliv na predelavo v mlečne izdelke. Predstavili bomo faze sirjenja, kot so obdelava mleka pred sirjenjem,...

Facebook oglaševanje in uporaba oglaševalskega orodja v praksi

Delavnica o Facebook oglaševanju in uporabi oglaševalskega orodja v praksi bo potekala v Coworking Idrija...

Vabimo k vpisu v računalniški tečaj: Spoznajte svet digitalnih tehnologij

Postanite kompetentni za delo v digitalnih okoljih prihodnosti ter se naučite bolje povezovati svoj računalnik in pametni telefon. Prvo srečanje bo v sredo, 22. januarja 2020, ob 17.00 uri.

Projekt EUREVITA bo oživljal kulturno dediščino redkih obrti

Projekt EUREVITA – Razvoj trajnostne, čezmejne zaposlitveno - gospodarske strukture za ponovno oživitev kulturne dediščine in redkih obrti 

Zavod za zaposlovanje je partner v čezmejnem projektu EUREVITA, ki je namenjen ohranitvi redkih obrtnih veščin za oživitev kulturne dediščine in s tem povezanimi novimi zaposlitvenimi priložnostimi za iskalce zaposlitve…

12 idej za pripravo jedi iz mesa in mleka drobnice

12 idej za pripravo jedi iz mesa in mleka drobnice 

Slovenija na stičišču različnosti alpskega, mediteranskega in panonskega prostora že dolgo ni več neznanka na gastronomskem področju. Ponuja bogato kulinarično dediščino, ki s svojo edinstvenostjo bogati evropski prostor.

Projekt Evropska gastronomska regija 2021, ki je pomembna spodbuda za trajnostni razvoj gastronomije,…

Začetni tečaj računalništva na Bukovem

V sklopu projekta Digitalne rešitve ZA izzive podeželja vas vabimo na začetni tečaj računalništva, ki ga bomo izvajali na Bukovem. Tečaj pričnemo izvajati v torek, 14. januarja 2020 ob 17.00 uri. prijave so obvezne.

Odkrijmo žgalnice

Z začetkom letošnjega leta so se pričele tudi aktivnosti projekta Odkrijmo žgalnice.

eVročanje

eVročanje je postopek elektronskega vročanja prek portala eDavki. Finančna uprava RS vsem pravnim osebam, samostojnim podjetnikom posameznikom in fizičnim osebam, ki opravljajo dejavnost, na podlagi zakona obvezno vroča vse dokumente prek portala eDavki.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • >>
  • Last